Steinar

Begynte som lærling hos Sentrum frisør i 1974, og har vært her siden, med unntak av militærtjenesten. Steinar har svennebrev både i dame- og herrefaget, samt mesterbrev. Er eier og daglig leder, og har eid dameavdelingen fra 1988. Han tok over hele salongen i 1998, da Arne Ralmo som startet Sentrum Frisør i 1965 ble pensjonist. Steinar jobber for det meste som frisør i salongen, og trives godt med det.

Iselin

Har tatt læretiden sin her i salongen i 2009, og etter bestått svenneprøve i 2011 er hun heldigvis fremdeles i salongen. Iselin tok svenneprøven etter at dame- og herrefaget ble slått sammen, og har derfor utdannelse i begge fagene.

Iselin er også frisør på sykehjem og er derfor ikke i salongen på mandager.

Kristina

Kristina er vår lærlig, og har kommet fra Adam og Eva Skolen 2021. Hun har en tre års læretid hos oss:-)

Hun har allerede vært hos oss i ett år så for mange av dere er hun allerede et kjent fjes.

Hun gleder seg til å ta imot dere som kunder!

Familiefrisør siden 1965

Sentrum Dame- og Herre frisør ble etablert i 1965 og er en typisk familiefrisør, som ofte har flere generasjoner i familien som kunder.

Vi er en glad gjeng frisører som har en stor bredde i erfaring, blandet med ungdomlig inspirasjon og nysgjerrighet, noe som gir et godt grunnlag når vi ønsker å være på lag med ditt hår uansett hvilke av generasjonene du tilhører.
Salongen er en opplæringsbedrift. Dette gjør at vi også rekrutterer unge frisører som gjerne kommuniserer godt med den yngre kunde gruppen.

Du finner oss i Ski Sentrum

Se våre åpningstider 

 

Kontaktskjema

Jeg foretrekker å bli kontaktet på

Ønsker du å motta spennende nyheter og tilbud fra oss?

ELLER RING OSS PÅ 64 87 23 05

Denne nettsiden er utviklet av Follo Innovasjon