Steinar

Begynte som lærling hos Sentrum frisør i 1974, og har vært her siden, med unntak av militærtjenesten. Steinar har svennebrev både i dame- og herrefaget, samt mesterbrev. Er eier og daglig leder, og har eid dameavdelingen fra 1988. Han tok over hele salongen i 1998, da Arne Ralmo som startet Sentrum Frisør i 1965 ble pensjonist. Steinar jobber for det meste som frisør i salongen, og trives godt med det.

Hanne

Har jobbet her siden hun ville ha jobb i skole ferien og etter skoletid, men det var først etter videregående skole på frisørlinja at jobb karrieren startet for fullt. Hanne begynte her i læra i 2003 og har svennebrev i både dame- og herrefrisør faget. Hun har også tatt mesterbrevet som foruten yrkesteori også omfatter markedsføring og ledelse.

Marianne

Har 21 års erfaring som frisør, og har jobbet hos oss fra hun begynte læretiden. Hun har svennebrev som herrefrisør, og liker utfordringen med å gi gutta en ny look, men har også opparbeidet seg god erfaring med damefage

Iselin

Har tatt læretiden sin her i salongen, og etter bestått svenneprøve i 2011 er hun heldigvis fremdeles i salongen. Iselin tok svenneprøven etter at dame- og herrefaget ble slått sammen, og har derfor utdannelse i begge fagene.

Familiefrisør siden 1965

Sentrum Dame- og Herre frisør ble etablert i 1965 og er en typisk familiefrisør, som ofte har flere generasjoner i familien som kunder.

Vi er en glad gjeng frisører som har en stor bredde i erfaring, blandet med ungdomlig inspirasjon og nysgjerrighet, noe som gir et godt grunnlag når vi ønsker å være på …lag med ditt hår… uansett hvilke av generasjonene du tilhører.
Salongen er en opplæringsbedrift. Dette gjør at vi også rekrutterer unge frisører som gjerne kommuniserer godt med den yngre kunde gruppen.

Skjønnhet & Velvære i fokus

  • Hjelpe deg med og gjøre det beste ut av håret ditt.
  • Når du ønsker forandring, stiller vi gjerne til din disposisjon.
  • Vi anbefaler med glede de aller beste hårprodukter for ditt hår, og din hodebunn.
  • Sørge for å bruke vår lange erfaring som faglærte frisører, i kombinasjon med å jevnlig oppdatere oss i frisørfagets utvikling.
  • Og ikke minst sørge for god service, ved å skape et hyggelig miljø og en åpen dialog. Så du føler deg bekvem med å komme med dine ønsker.

Herreklipp

Herreklipp har heldigvis en stor bredde. Vi vil hjelpe deg med å finne din frisyre som passer deg ditt hår. Enten det gjelder hår eller skjegg gleder vi oss til å hjelpe deg. Også er det jo godt med hodebunnmassasje i en travel hverdag.

Vi har ingen som er dedikert til «drop in» klipp, men vi er flere i salongen og har vi tid sier vi ja takk, -  med en gunstig «drop in pris». Vi regner det som drop in hvis det er under en time fra du bestiller til vi kan klippe deg.

Dameklipp

Også på den kvinnelige siden er det stor bredde i ønskene for klipp. Mange unge vil ha langt hår, men stadig flere ønsker kortere og mer oppklippet fasong. Også korte frisyrer er det mer av. Uansett vil vi hjelpe deg med å finne din stil og få det beste ut av håret ditt! Enten det gjelder klipp, farger, eller kanskje krøller.  Og dessuten, en god hodebunnmassasje, er godt i en travel hverdag. Med en kur hjelper det håret også.

Morro for unga!!

Barneklipp er en viktig, og hyggelig del av behandlingene våre. Med de minste er det ofte viktigst å bruke mest tid først, for å skape kontakt og tillit. For så og jobbe så effektivt som mulig mens tålmodigheten til de små er der.

For å skape litt miljø har vi en hyggelig plass for de minste, og noen leker som kan gjøre opplevelsen morsommere. Et tips er og bare komme innom noen ganger for å hilse på, da blir en litt kjent før den første klippen.

De små blir fort større, og allerede i fem-seksårs alderen blir ofte ønsket et mer ungdommelig preg. Da er det også viktig å bruke tid til forståelse og tillit.

Du finner oss i Ski Sentrum

Se våre åpningstider 

 

Kontaktskjema

Jeg foretrekker å bli kontaktet på

Ønsker du å motta spennende nyheter og tilbud fra oss?

ELLER RING OSS PÅ 64 87 23 05

Denne nettsiden er utviklet av Follo Innovasjon