Steinar

Begynte som lærling hos Sentrum frisør i 1974, og har vært her siden, med unntak av militærtjenesten. Steinar har svennebrev både i dame- og herrefaget, samt mesterbrev. Er eier og daglig leder, og har eid dameavdelingen fra 1988. Han tok over hele salongen i 1998, da Arne Ralmo som startet Sentrum Frisør i 1965 ble pensjonist. Steinar jobber for det meste som frisør i salongen, og trives godt med det.

Hanne

Har jobbet her siden hun ville ha jobb i skole ferien og etter skoletid, men det var først etter videregående skole på frisørlinja at jobb karrieren startet for fullt. Hanne begynte her i læra i 2003 og har svennebrev i både dame- og herrefrisør faget. Hun har også tatt mesterbrevet som foruten yrkesteori også omfatter markedsføring og ledelse.

Marianne

Har 21 års erfaring som frisør, og har jobbet hos oss fra hun begynte læretiden. Hun har svennebrev som herrefrisør, og liker utfordringen med å gi gutta en ny look, men har også opparbeidet seg god erfaring med damefage

Iselin

Har tatt læretiden sin her i salongen, og etter bestått svenneprøve i 2011 er hun heldigvis fremdeles i salongen. Iselin tok svenneprøven etter at dame- og herrefaget ble slått sammen, og har derfor utdannelse i begge fagene.

Familiefrisør siden 1965

Sentrum Dame- og Herre frisør ble etablert i 1965 og er en typisk familiefrisør, som ofte har flere generasjoner i familien som kunder.

Vi er en glad gjeng frisører som har en stor bredde i erfaring, blandet med ungdomlig inspirasjon og nysgjerrighet, noe som gir et godt grunnlag når vi ønsker å være på …lag med ditt hår… uansett hvilke av generasjonene du tilhører.
Salongen er en opplæringsbedrift. Dette gjør at vi også rekrutterer unge frisører som gjerne kommuniserer godt med den yngre kunde gruppen.

Du finner oss i Ski Sentrum

Se våre åpningstider 

 

Kontaktskjema

Jeg foretrekker å bli kontaktet på

Ønsker du å motta spennende nyheter og tilbud fra oss?

ELLER RING OSS PÅ 64 87 23 05

Denne nettsiden er utviklet av Follo Innovasjon